Kai Lan (Chinese Broccoli) bunch Kai Lan (Chinese Broccoli) bunch KAIL

$1.90

Kai Lan (Prepack) Kai Lan (Prepack) BKAI

$2.00

Kale bunch Kale bunch KALE

$2.90

Kiwifruit each (NZ) Kiwifruit each (NZ) KIWI

$0.60