Kai Lan (Chinese Broccoli) bunch Kai Lan (Chinese Broccoli) bunch KAIL

$2.20

Kai Lan (Prepack) Kai Lan (Prepack) BKAIL

$2.20

Kale bunch Kale bunch KALE

$2.90

Kiwifruit each Kiwifruit each KIWI

$0.60 $0.85